Opis

Držite svoj automobil organizirani i sa stilom uz pomoć našeg držača za salvete colorfast Sun Visor za automobil.Ovaj jednostavan za instalaciju držač montira na подголовнику, čineći ga dostupnim kako za vozača tako i za putnike.Pozdravite se s monotono, unutrašnjosti vozila i поприветствуйте čistu i elegantnu vožnju.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Držač za salvete za auto štitnika za

Materijal: нубук

Veličina: (približan iznos)20*13*7.5 cm/7.87*5.12*2.95 inč

Funkcija: Skladištenje salvete

Pakiranje list: 1 * Kutija za maramice sa sjenilom za sunce vozila

Napomena:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kut kamere, ne postoji razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji pogreška u iznosu od proizvoda.

Pogledajte detaljnije informacije o proizvodu

1. Odličan komfor: Doživite dugotrajnu mekoću s našim držač za salvete za auto tendu.Mekani materijal od nubuk pruža vrhunsku udobnost i trajnost.On je otporan na boju i traje duže vrijeme, što ga čini pouzdanim dodatak na svoj auto opremu.

2. Kompaktni držač za salvete: za razliku od drugih nositelja salveta, koji ometaju pregled ili utječu na sigurnost vožnje, ovaj držač za salvete lako se instalira na vizir i ne zauzima previše prostora.

3. Široka uporaba: ne ostavljajte nered u vozilu i držite sve što vam je potrebno na jednom mjestu.Auto držač za salvete sa vizir je idealan za organizacije papirnatih ručnika, mobilni telefon, olovke i ključeva.Jednostavnost instalacije i kompaktan dizajn koji štede vaše vrijeme i prostor za vrijeme vožnje.

4. Jednostavan za instalaciju: S pomoću popravljajući remena naš držač za salvete za auto vizir se može lako instalirati na štitnik za sunce vašeg automobila, bez nanošenja bilo kakve štete.Nema potrebe za lijepljenje ili прибивании čavala, to se može lako preurediti ili čist, kako u automobilu nije bilo nereda.

5. Budite svoj ukus: Zahvaljujući prisutnosti nekoliko boja, možete pokazati svoj ukus i učiniti unutrašnjost vašeg automobila više nije monoton.možete podići držač za salvete, odgovarajući unutrašnjosti vašeg automobila.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5