Opis

Glasan alarm i podesiva glasnoća: alarm snage do 113 db učinkovito zastrašivanja potencijalnih provalnika.Dobro napravljena alarm sa odličnim performansama. 3-link podešavanje glasnoće, ne brinite o tome da je alarm će se vrlo glasno ili негромким.

Podesiva osjetljivost i otpornost na vodu: 7 razina podesive osjetljivosti soft touch na klik ili биению, lako se podešava u skladu s vašim potrebama.Vodootporan IP55, pogodan je za korištenje na otvorenom.

Daljinsko upravljanje: bežično upravljanje pomoću daljinskog upravljača, veliki domet bežične veze do 20 am Funkcija za pretraživanje vozila, lako je pronaći svoje automobile na parkiralištu, 3 vrste zvona na vaš izbor.

Univerzalni alarm: вибросигнализация, активируемая vibracija, pogodan za bicikle, električne bicikle, motocikle, skutere, automobile, prikolice, prtljage, vrata i prozora.

Garancija: Mengshen nudi 1 mjesec besplatne jamstvo i brzo reagiranje na zahtjeve kupaca.Ako imate bilo kakvih problema tijekom uporabe, molimo kontaktirajte naš servis u bilo koje vrijeme.

Tehničke karakteristike:

-- Daljinski upravljač: baterija CR2032

--Domet bežičnog daljinskog upravljača: do 66 ft (20 metara)

--Otporni na vodu IP55.Radna temperatura okoliša:-2060, radno okruženje:

Sadržaj paketa:

1 x biciklistička signalizacija

1 x daljinski Upravljač,

1 x Kabel za punjenje

1 x Obostrane naljepnica

1 x Vodič za korisnike

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5