Opis

Set od 12 пялец za vez, okrugle пялецы za vez, bambus пялецы za vez, skup пялец za vez od bambusa tkiva u vintage stilu: U pakiranju sadrži 12 komada 18-inčni bambusa пялец za vez, broj dovoljan da zadovolji vaše dnevne potrebe i ručni rad

Prirodni materijal: Ove okrugle пяльцы za vez izrađen od prirodnog bambusa, koji je lagan, izdržljiv i bezopasne za vaše ruke, pružajući vam više udobnosti.

Protuklizni dizajn: Ove bambusa obruče za vezenje križ u obliku kruga izrađene od vijaka od nehrđajućeg čelika s prekrasnim anti-reljefne teksture koja se dobro čuva vaše tkivo.

Jednostavnost korištenja: Cijele пяльцы za vezenje je jednostavan za korištenje, najprije možete otpustiti vijak vanjski prsten je raširila unutarnji prsten, zatim se stavi krpu na prsten i na kraju, stavi na vanjski prsten na unutarnji prsten.

Široka primjena: Ti пяльцы za vez se ne koriste samo za vez, ali također može široko koristiti za ukrašavanje zidova, ručni rad i квилтинга, svadba ukrašavanja božićnih ukrasa, catcher snova i tako dalje.

Boja: bambus boja drveta

Materijal: kriške bambusa

Upućivanje sadržaj:

12 x пялец za vezenje

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena odstupanja u mjerenjima je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5