Opis

Opis:

Lijepe uzorke: To je klasični baca, tropske lišće, prekrasne boje, savršeno pogodna za izradu ukrasa od glinenim naušnica, pomoći će vam stvoriti različite zemljane uzoraka

Jednostavnost korištenja: Šablone za sitotisak od polimer gline izrađene od kvalitetnih optičkih filma materijala sa stražnje strane, jednostavan za korištenje. 1. nanesite šablone za sitotisak na polimera glini, выдавите zrak između njih i podesite ih po veličini; 2. ravnomjerno nanesite na njih akrilne boje na bazi vode, nakon toga uklonite šablone za sitotisak; 3. koristite clippersa za naušnica, izrezati bilo koji oblik koji želite, a zatim ostavite da se osuši glinu u pećnici

Šablone za sitotisak višekratnu upotrebu: Ove šablone za sitotisak višekratnu upotrebu, nakon ispisa odmah potopite ih u vodi 5-10 minuta, zatim isperite vodom. Napomena: Molimo vas, pričekajte da se površina gline lagano osuši prije nego nanositi na nju трафаретную ispis.Ostavite da se osuši prirodnim putem, ne отжимайте, da ne сморщились; čuvajte odvojeno, nemojte slagati na hrpi, da ne слиплись.

Boja: plava, tu je razlika između boje slike i stvarnog objekta, i specifična boja primljene robe mjerodavna

Tehničke karakteristike:

Naslov: Šablone za sitotisak

Boja: plava

Veličina: oko 9 * 15 cm

Upućivanje uključuje:

Matrica 1 kom.

Napomena:

1. Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča.

2. Dopuštena odstupanja u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja. Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda, molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta prije naručivanja.

4. Ako naiđete na bilo kakve loši problemima, molim vas, nemojte komentirati, mi ćemo vam pružiti najbolje iskustvo, hvala!

Naši

Na vrh

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5