Opis

Molimo, imajte na umu

1. Slika nije раскрашена ručno, ona je štampana strojno način.

2. Kako smanjiti troškove dostave i izbjegli oštećenje okvira prilikom transporta, bez podnoj, bez unutarnje okvira, bez vanjskog okvira, samo platno.

3. Zbog različitih svjetlosnih efekata između monitora računala, mobilnog telefona boja predmeta će se malo razlikovati od prikazanih na fotografijama u našoj trgovini.

4,1 inch = 2,54 cm

5. primamo individualne dimenzije i fotografije, ako želite, molimo vas, kontaktirajte nas.

6. Na očekivani datum isporuke će utjecati carinski uvjeti, vrijeme i tako dalje, ponekad uzimajući može potrajati malo više vremena, molimo vas, kontaktirajte nas, i kada niste primili paket, kako bi produžili vijek zaštita vašeg naloga.Veličina je naveden na pakiranju:

Izložba proizvoda:

Materijal 1. Platna s vrhunskim tekstura 2. Neukusna zaštita okoliša 3. Tanka i glatka površina tkiva 4. Vodootporan

Detalji pakiranje 1. Koristimo profesionalnu i čvrste ambalaže od PVC-cijevi kako bi se osigurala sigurnost vaše pošiljaka prilikom transporta. 2. Vodootporna traka, umotan oko cijevi.

O isporuci: 1. Molimo vas, pobrinite se da vaša adresa točna ili potpuna, prije nego što se objavljivati nalog. 2. Pošiljka će biti poslana ePacket i prioritetno Kina je slobodan, molimo kontaktirajte nas ako želite isporuku. 3. Na očekivani datum isporuke će utjecati carinski uvjeti, vrijeme i tako dalje, ponekad uzimajući može potrajati malo više vremena, molimo vas, kontaktirajte nas, i kada niste primili paket, kako bi produžili vrijeme osigurali vašu rezervaciju.

O održavanju: radimo sve da zadovolji kupca, molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih problema s kvalitetom roba nije primila i tako dalje, povrat ili zamjena prihvatljivi.Molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije za kontakt.Hvala!

Naši

jako lijepa slika, izgleda baš kao na slici. vrlo zadovoljni sa svojim kupnje. Hvala.

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5