Opis

Što je elektromagnetsko zračenje?

Elektromagnetsko zračenje - to je "neionizirajuće zračenje", uključujući i mikrovalova i elektromagnetska polja (EMF).Bilo koji tip električni aparat proizvodi neionizirajuće zračenje, uključujući mobilne telefone, računala, televizori, žice i ultrazvuk.

To je metalna optička rešetka za zaštitu od elektromagnetskog zračenja

Raspon frekvencija i učinkovitost zaštita:

Raspon frekvencije: 30 Mhz do 18 Ghz

Učinkovitost zaštita: 12,2 db-49,4 db

Analiza tkiva:

Metalnih vlakana predstavio je na tržištu već dugo vremena.Tehnologija izrade proizvoda je zrela.Bakar-никелевое vlakana s tehnologijom ion precizno kaljenje pomiješan s drugim vlaknima. dobra prozračnost i dobar učinak za zaštitu od zračenja.

Princip zaštitne tkanine od metalnih vlakana:

Tkanina sadrži čvrstu metalnu rešetku.Metalna rešetka se stvara zaštitna prevlaka, koje mogu učinkovito blokirati zračenje elektromagnetskih valova, stvorenih električnih i izbjegavati zračenja oštećenja ljudskog tijela.

Preporučena srijeda korištenja: Tkanine od metalnih vlakana preporučuje se za svakodnevnu upotrebu u uredu, na high-speed željeznički cestama, u malim prostorima za praćenje, elektrane, подстанциях i tako dalje.

[NAPOMENA]:

Debljina mrežu od metalnih vlakana slična debljina običnih prozora mreže, i može se koristiti za izradu prozora mreže.

Način održavanja metalnih vlakana:

1. Ručno pranje, možete očistiti mekom četkom, izbjegavati trenje i strojno pranje;

2. Nakon pranja ne отжимать, izvadite izravno iz vode i ohladite;

3. Ne гладьте;

4. U slučaju nepravilnog pranja preporučuje se ne opere.

[NAPOMENA]: Signal mobitela nije jednaka zračenje mobitela

Signal mobilnog telefona predstavlja высокочастотный mikrovalna signal.To je sposobnost da samog mobilnog telefona primati signale.On je u osnovi bezopasna za ljudsko tijelo.Signal mobilnog telefona proširila diljem svijeta, a također je podržan zemljama svijeta.Mobilni telefon može automatski pretraživati signala.Čelik je u visokim zgradama u potpunosti čelika.Dizalo se može primati signale, tako da je inicijativa mobilnog telefona za pronalaženje signala ima svoje specifičnosti.Zaštitni učinak tkiva ne može se temeljiti na snazi signala mobilnog telefona.

Moji tkanine sa zaštitom od zračenja zaštićeni od elektromagnetskih valova, stvorenih nagli porast ili opadanje električne struje u elektronskim komponentama, i nisu zaštitom od signala mobitela.

Metode ispitivanja tkiva:

1. Metoda spaljivanja tkiva:

Nakon potpunog spaljivanja tkivo ostaje metalna rešetka, ove metalne rešetke se koriste za zaštitu od elektromagnetskog zračenja, tako da se može dokazati da je platno učinkovito može pobjeći svjetlost elektromagnetsko zračenje.( Ova metoda je pogodna samo za tkanine od metalne vlakana)

2. Metoda smetnji od buke zvučnika:

Uključite audio oprema, telefon u blizini аудиооборудованием, a drugi se čovjek mogao nazvati na telefon, ovaj put obično možete čuti zvuk buke "si-si".Razlog je u tome što prilikom telefonske pozive će излучаться elektromagnetsko zračenje, мешающее normalan rad аудиооборудования, a zatim se u potpunosti prekrivati zvučnik zaštitna odjeća, a zatim birajte ovaj telefon, da biste zvuk glasa "si-si" je ispravljeno ili oslabljen.Ovaj test može potvrditi da je odjeća za zaštitu od zračenja ima экранирующим učinak.

3. Način provjere электропроводности:

Tkanina za zaštitu od zračenja i uobičajene tkiva se razlikuju.Jer metalnih vlakana i srebrna vlakna mogu provoditi struju, tkanina za zaštitu od zračenja su электропроводящими, dok obične tkanine электропроводящими nisu.Kad ručka dmm je u kontaktu s ispitivani krpom na udaljenosti od 10 cm, multimetar pokazuje vrijednost otpora, pokazuje da tkanina ima električnu vodljivost, tako da ona ima антирадиационным učinak.

4. Način provjere stručne zračenja opreme:

Prvi korak: Koristite detektor elektromagnetskog zračenja za određivanje zračenja od zaslona računala, a na zaslonu će se prikazati odgovarajuća vrijednost zračenja.

Drugi korak: zatvorite ekran računala odjeće koja štiti od elektromagnetskog zračenja, a zatim koristite detektor elektromagnetskog zračenja za otkrivanje zračenja glavnog računala, vrijednost zračenja smanjiti ili će postati nula.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5