Opis

Suho Mokro Bočne Torbe Vodootporna Torba Za Fitness Velikog Kapaciteta s Uredom Za Obuću Višefunkcijska za Putovanja Plovidbe

Karakteristike:

1. Veliki kapacitet: torba preko ramena, visoka ljepota, 15,6-inčni računalo, lako se sprema, povoljno povesti sa sobom.To može zadovoljiti potrebe u 3-5-dnevnom kratkom putovanju ili satovima плавательной joge.

2. Višenamjenski: torba s različitim opcijama nošenje opremljen одноплечими, prijenosni i skidaju нарукавниками u susret svim potrebama na putovanju.

3. Stavljajte predmete na različitim mjestima: povoljno uzeti i da.Torba je projektirana od tri ureda, koji se može koristiti za pohranu toaletne potrepštine, mokrih ručnika, cipela i čistu odjeću.

4. Jednostavan za korištenje: sigurno putovati.Glavni torba je dizajnirana za veći kapacitet.Da li svakodnevno putovanja ili plivanje za fitness, povoljno putovati u jednoj torbi.

5. Vodootporan: torbica je izrađena od vodootporne tkanine, koja se ne boji putovanja kišnih dana.On je otporan na vodu iznutra i izvana, tako da možete sigurno putovati i uživati u životu.

Specifikacija:

Sport: Fitness

Porijeklo: kontinentalna Kina

Naziv odjela: unisex

Materijal proizvoda: vodootporna tkanina

Boja proizvoda: svijetlo ljubičasta, crna, zelena, plava, siva (po želji)

Veličina proizvoda: 48 * 24 * 27 cm/18.9*9.45*10.63 palac

Neto težina proizvoda: 490 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x torba za fitness

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5