Opis

2 Ton Gospodo Prsten

Učinjeno okoliša od nehrđajućeg čelika metal, zlato+bijela 2 ton pokrivenost. --Visoka kvaliteta --Brza dostava od vrata do vrata --Dobar nakit ručne izrade --Ne uzrokuju alergije, ne sadrži nikal u oplati

Možete nas kontaktirati putem Trademanager ili ostavite nam poruku na www.hara.com.hr, mi ćemo odgovoriti u roku od 24 sata.

WhatsApp i WeChat: 0086 13412363562

1/Ako se roba ne odgovara opisu ili u kvaru u pakiranju.Poslat ćemo ih ponovo ili povrat novca.

2/Iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni proizvodom, prihvaćamo povrat i zamjenu u roku od 7 dana nakon primitka vaše robe, i morate platiti trošak povratne dostave.

1.

P: Mogu li ja biti vaš distributer ili činite direktnu isporuku?

O: Da, mi nudimo besplatne dostave svim kupcima.

2.

Pitanje: Što ću učiniti, ako zaštitu vrijeme je isteklo.

O: mi Smo pošten i ozbiljan prodavač.Odnosimo prema svakom klijentu kao prema BOGU.Međutim, naša dobit je vrlo mala, a međunarodna dostava je nestabilna.Ponekad se tijekom prijevoza dolazi do kašnjenja.Dakle, molimo vas da s razumijevanjem osjećate o našem radu i da zaštitite svoj novac, ako ustanovite da je vrijeme zaštite je isteklo, molimo vas da nas produljiti ga za vas.

3.

U: Prošlo više od 3 mjeseca, ali još nisam dobio svoj proizvod.Što mi je činiti?

O: Prvo, molimo vas, отследите svoje robe na službenim web stranice za praćenje.Ako upućivanje nalazi na vašem lokalnom poštanskom uredu, molim vas, idite i uzmite ga sami.Ako upućivanje izgubljeni, molimo kontaktirajte nas.

4.

Pitanje: Što učiniti ako dijamanata nema ili trn u серьге погнута?

O: Prvo, molimo vas, kontaktirajte nas i pošaljite fotografije, a zatim, ako je to naša greška, mi ćemo poslati novu fotografiju u svom novom naručujete ili nadoknaditi svoje gubitke.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5