Opis

Preporučeni Uzorak Podaci o Slici

Ulje na platnu Da Fen World Paintings Detalji Naziv proizvoda ulje na platnu s cvijećem Materijal Kvalitetan platnu i stil ulja, kao što je prikazano na slici Veličina kao što je i bilo koju drugu veličinu koju želite Dostava Besplatna dostava u neke zemlje Okvir bez okvira, ali možemo ponuditi na zahtjev Pakiranje u rolama OEM Da PS: Mi podržavamo postavku.

Izložbe robe

Mi podržavamo posebne postavke

Možete odabrati ili ponuditi sliku koja vam se sviđa kao pozadinu, i pošalji mi sliku svog ljubimca (ili bilo koju drugu sliku), a zatim pričekajte 10 dana, dok se vi ne vidite kako slika vašeg lijep ljubimac će se pretvoriti u umjetničko djelo.

Naš boja materijal

Temeljito pakiranje

Obično, mi pokrivaju sliku pjena, a zatim isključiti ga uske cijevi u centru svitka, nakon čega idite u suprotnom smjeru oko izvana prozirnom folijom, kako bi ga u dobrom stanju.

O tvrtki

Pitanja i odgovori

1. Vaša ulje na platnu oslikani ručno?

O: Da, naša slika je potpuno oslikani ručno našim profesionalnim umjetnicima.

2. Kao što ste упаковываете svoju sliku uljem?

Odgovor: mi Obično pokrivaju sliku pjena, a zatim isključiti ga uske cijevi u centru svitka, nakon čega idite u suprotnom smjeru oko izvana prozirnom folijom, kako bi ga u dobrom stanju.

Recenzije i kontaktirajte nas

1. Ukoliko ste iz bilo kojeg razloga nije zadovoljan sa ovom transakcijom, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar.Molim vas, dajte nam priliku učiniti sve što je potrebno za rješavanje problema.

2. Svi naši proizvodi su testirani i pakirani su u dobrom stanju prije slanja.Ako je kupljen proizvod koji ste dobili neispravan, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće, mi svi nositi.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5