Opis

Opis proizvoda

Mehanizam: Originalni mehanizam tourbillon gledati

Tip mehanizam: mehanički mehanizam za ručno ranu

Otpornost na vodu: vijek trajanja 50 m

Ogledalo za sat: safir

Materijal remena: štavljena goveđa koža prvog sloja

Materijal kućišta: nehrđajući čelik

Debljina biranje: 10,5 mm

Promjer biranje: 42 mm

Frekvencija: 28800 Hz/sat

Količinu energije: 40 sati

Greška u vremenu unazad: ± 10 sekundi na dan

Jamstvo: 3 godine

Sat sa tourbillon gledati

Tourbillon - to je neka vrsta uređaj za reguliranje brzine vrtnje sati, изобретенное vremenske majstor Louis Баоцзи 1795 godine. Imenovanje маховичного mehanizam - ispravljati pogreške uzrokovane gravitacijom.Sat Tourbillon predstavljaju najvišu razinu u procesu proizvodnje mehaničkih sati i uvijek su bili poznati kao "kralj sati".

Послепродажная podrška:

Mi smo profesionalni prodavači, sve proizvode kupljene u našoj trgovini, uživaju najbolji послепродажным servisa:

1. Garancija: 3 godine;

2. Ako se roba neće biti primljena, isplata će puni povrat novca;

3. U roku od 3 mjeseca nakon primitka robe, ako je problem u sebe satima, pružamo besplatnu uslugu popravka i uzeti na sebe transportu; ako je sat oštećeni klijenta, pružamo uslugu popravka, možda će vam neki naknada za popravak, a klijent snosi transportu;

4. Po isteku 3 mjeseca nakon primitka robe, ako je problem u sebe satima, pružamo besplatnu uslugu popravka, i teret snosi kupac.Ako je roba oštećena klijenta, potrebno je platiti odgovarajuću naknadu za popravak i transportu.

Besplatna usluga povrata robe:

Za proizvode kupljene u našoj trgovini nudimo besplatni lokalni servis povratak u ove zemlje, ako se roba problema, možete ga vratiti u skladište u vašoj zemlji ili susjednim zemljama u roku od 15 dana nakon prijema robe, vi ćete dobiti oznaku besplatna dostava, tim zemljama su: Rusija, SAD, Španjolska, Francuska, Brazil, Nizozemska, Izrael, Poljska, velika Britanija, Koreja, Njemačka, Italija, Kanada, Australija, Saudijska Arabija, UAE, Čile, Ukrajina, Japan, Meksiko, Belgija, Češka republika, Švicarska, Portugal.

Kako da se brinu za satom

1. Treba izbjegavati slučajnih udaraca.Ne nosite ih, kada se bavite nekim sportskim sportove, na primjer, igrati loptu.

2. Kako bi se izbjeglo atrakcija mehanizam, ne postavljajte ga u blizini magnetskih uređaja, kao što su zvučnici, televizori i mobilni telefoni.

3. Nemojte izvlačiti krunu s naporom.

4. U SMJERU kazaljke NA satu.Kada ga koristite, morate наматывать 60 okretaja u smjeru kazaljke na satu svaki dan.Ne smije raditi u potpunosti, to smanjuje vijek trajanja.

5. Ne izlažite vodootporan sat izloženi tople vode, pare, šampona ili sapuna i sl. Ne podesite vrijeme vlažnom rukom, ne koristite ih pod vodom.

6. Izbjegavajte izravan kontakt s otapalima, deterdžentima, парфюмерией, kozmetike i tako dalje, jer oni mogu oštetiti narukvica, telo ili jastučići.

7. Usluga čišćenja remena: Izbjegavajte dodir s vodom i vlagom, kako bi se spriječilo obezbojenje i deformacije.Izbjegavajte dulje izlaganje suncu, kako bi se spriječilo blijeđenje boje boje.Ne zaboravite da je porozna koža!Stoga izbjegavajte kontakt s masnim tvarima i kozmetičkim sredstvima.Ne preporučuje se čistiti remen sredstvima za čišćenje kože.

Vodootporan sat se može grubo podijeliti na tri kategorije: vodootporna za svakodnevni život, superior svakodnevnog života, vodootporni i vodonepropusni su za ronjenje.

Koeficijent vodonepropusnosti sati možete pogledati u tablici, molimo vas, imajte na umu da su otporni na vodu 50 metara ne znači da ih možete koristiti na dubini od 50 metara.

Ne dopustite kontakt s deterdžentima i drugim kemikalijama, kontakta sa morskom vodom, molimo vas, odmah isperite sat vodom kako bi se izbjegla erozija sati ostacima kemikalija.

Savjet

- Mi smo dobri i pošteni prodavatelj.I nadam se da ćete uživati u shopping u mom dućanu www.hara.com.hr.

-Ako vam se sviđa naše usluge i proizvode, mi ćemo zahvalni za pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

-A ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, molimo ne ustručavajte se kontaktirati sa mnom, prije nego što ostavite bilo kakve recenzije.

-Naš cilj je vaše zadovoljstvo.mi provjeravamo svaku parcelu prije slanja.

- Uvijek ćemo pratiti vaš upućivanja, kada ona će na putu do vas, ako ne možete ga pratiti, molimo kontaktirajte nas.

-Molimo vas da ne ostavljate negativne (3 zvjezdice) ili neutralne recenzije (1-2 zvijezda) i ne otvarajte spor na www.hara.com.hr bez veze.Mi vjerujemo da možemo riješiti problem za vas.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5