Opis

materijal: lan i pamuk

Širina: oko 140 cm

Stil: чонсам, haljina, hlače, kaputi, itd.

Cijena: 1 kom. = (50 cm * 140 cm).2 predmet = (00 cm * 140 cm)

Plaćanje primamo posredništvo.Molimo, kontaktirajte nas za više informacija o načinu plaćanja ili bilo kakve upite u vezi plaćanja.

Dostava ne Možemo preuzeti odgovornost za izgubljenu adresu.Zadržavamo pravo na ponovno naplatiti troškove za isporuku robe vratio zbog pogrešne adrese.Proizvod će biti isporučen u roku od 24 do 48 sati nakon plaćanja (osim vikendom i praznikom).Vrijeme dolaska:

1. Prioritetno: 15-30 dana

2. EMS: 5-10 dana Ponekad to može biti odgođen zbog naručivanja vašeg lokalnog klijenta.Ako roba nije primljen u roku od 30 dana, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi riješio problem.Mi ne nudimo uzimale dostave.Mi nismo odgovorni za carine ili poreza u svojoj zemlji.

Odnesite garanciju na 1 godinu, učinite osjetljive klađenje!Svi proizvodi su 100% potpuno novi.Svi proizvodi su testirani prije slanja.Možemo razmjenjivati robu u roku od 30 dana nakon njegova primitka, ako je neispravan.Povratni proizvod mora imati sve originalno pakiranje i pribor kod povratak.Kupac je odgovoran za trošak povratne dostave.Mi ćemo biti odgovorni za poštanske troškove zamjene robe.Povrat će biti izvršen nakon primitka vraćene robe.Tijekom obrade vašeg povrat nakon primitka robe može potrajati i do 3 radnih dana.

Ostali PROIZVODI će biti zapakirani bez maloprodajne kutije.Mi tražimo da se dobije od vas 100% idealne ocjene "pet zvjezdica".Procjene zvijezda je vrlo važna za nas.Ako se nešto u vašem transakcije ne оправдало vašim očekivanjima.MOLIMO vas, JAVITE nam se I dajte NAM priliku SVE POPRAVITI, prije nego što ostavite savjet

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5