Opis

Dobrodošli u naš dućan.

Naši proizvodi imaju povoljne cijene i kvalitetan.Mi podržavamo дропшиппинг i veliko prodaju.Ako želite raditi s nama već dugo vremena, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam vrlo dobru cijenu.Srdačan pozdrav!

Poraz problematična tkiva: pomoću dual feed dogs lako možete šivati dres, višeslojni proizvodi, норковые (skliske materijali), obrasci (baca, trake, grafike) i još mnogo toga.

Dodatne izvoda za pse: pomoću dodatnih hummingbird za pse hodanje stopala drži i kreće se tkivo glatko i dosljedno, kako bi se spriječilo offset, boranje i iskrivljenosti.

Poboljšana vidljivost: Na većini nogu gubite vidljivost, tako i u tkaninu prolazi ispod stopala, ali na ovom šetnice cipela s otvorenim vrhom možete vidjeti gdje će pasti igla, i bili sigurni da je linija izvedena na pravom mjestu.

Raznovrsnost: Hodanje ножка se koristi za šivanje, tako i za квилтинга.To noga olakšava prilagodbu пледов po šavovima, прострочку u jarak i отстрочку više slojeva i više debelih materijala, kao što su koža i vinil.

Sadnja: Ovaj univerzalni ножка za uniformu podnošenja kompatibilan je s većinom metala s niskim koljenica.

boja: kao na slici

Materijal: metal

Sadržaj paketa:

1 x hodanje ножка s otvorenim vrhom

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Odraz svjetla i različite zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena odstupanja u mjerenjima je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5