Opis

NAŠI MALI KONCEPTUALNI MAGNETI od PRIRODNIH SUŠENOG CVIJEĆA - NAJBOLJI IZBOR za svadbene darove za goste, dječjih duša, vjenčanje tuševima, žurka povodom rođendana ili bilo koje druge stranke po POVOLJNIM CIJENAMA!

Kako naručiti:

- Odaberite želite da cvijet (ako želite vlastiti cvijet, odaberite MOJ INDIVIDUALNI DIZAJN i navedite detalje u polje za personalizaciju)

- Odaberite broj po veleprodajnim cijenama s popustom

Upišite u okvir za prilagodbu:

- Ako želite da drugi izbor boja, od 4 opcije, molim vas, napišite detalje.

- Informacije o vašoj oznaku

- Telefon za slanje.

SADRŽAJ SETA:

MAGNET: Buket suhog cvijeća dolazi s magnetom za njim.

PRILAGOĐENE OZNAKE (TAG, s drvenim СЕРДЕЧКОМ)

* Mi smo tune imena mladenka i mladoženja, kao i raspoloživu datum ili frazu (7-8 riječi na oznaku).

* Možemo razviti dizajn oznake za svadbeni tuš, dječja duša, žurka povodom rođendana i sl. Ili možemo napisati na oznakama bilo koji tekst koji želite.

* Možemo postaviti logo na oznakama.

* Također, ako želite, možemo proizvoditi papir etikete.Molimo vas da u polje za personalizaciju prilikom naručivanja.

PRIRODNE suhog cvijeća: to su pravi i suhog cvijeća.Kod njih ne postoji rok trajanja, vaši gosti mogu uživati njihov poklon za cijeli život, i možemo proizvoditi ih u različitim bojama, molimo odaberite MOJ INDIVIDUALNI DIZAJN, ako želite druge boje.Možete nam pisati svoje boje za boje koji želite koristiti, mi možemo poslati fotografije cvijeća za vaše odobrenje, a zatim koristiti odabrane cvijeće u mini-velik buketi voća.Boje i izgled boje mogu se malo razlikovati od prikazanih na fotografijama.Osušeni cvjetovi obično imaju krivu nijansu i oblik.

DIMENZIJE

* Dimenzije (u cm):

↔ Širina 9-10 cm

↕ Visine 10-12 cm

* Veličina (u inčima):

↔ Širina 3,5 - 4"

↕ Visina 4-4, 8"

Naši

Vrlo loše iskustvo s prodavateljem, on je poslao pogrešne boje, nije precizirao kod nas, izgleda da za robu, kao što smo očekivali, čak i nakon što je nekoliko puta šalje poruke o tome da nas obavijestiti o tome prije slanja. Ja ne preporučujem da kupuju kod njega.

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5