Opis

Ove umjetne vješanje lišće, izrađene od pojas lišća i plastične grane, ne zahtijevaju održavanje i trajnost, daju bogat i elegantan izgled bilo koji dekor.

Zahvaljujući preslatko zelenila i raskošne listova ovaj umjetni ratan je idealan za uređenje vašeg interijera, ne zauzimajući pri tome prostora na stolu.

Objesite ga na kuhinjski ormarić, dekor, ogledalo, spavaću sobu, dnevni boravak, ograde, ograde, stubišta, hodnika, vrata i na bilo kojem drugom mjestu gdje želite da biste dobili prirodni otisak.

Može se koristiti za vjenčanje, spavaće sobe, vrta, balkona, klackalice, trgovačkih centara, uređenje stubišta, jednostavan za postavljanje i rastavljanje.

Koristite ove umjetne vijenac od bršljana za ukrašavanje balkona, police ili praga, stvoriti osjećaj topline u vašem domu.Oni su također dobri za uređenje dvorišta, trgovačkih centara.

specifikacija:

Veličina: Jedna dužina: oko 2,1 metar/6,9 ft, promjer lista oko 4-5 cm

Boja: zelena

Materijal: plastika + svilene tkanine

Sadržaj pakiranja:

36 x umjetnih loze

Napomena: Obično lišće može mirisati, tako da, molim vas, stavite ih na neko vrijeme u prozračenom prostoru, miris će nestati.

Samo navedena sadržaj upućivanje, druge robe nisu uključeni u cijenu.

Napomena: Svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja proizvoda na slici malo razlikuje od stvarne.Dopuštena odstupanja u mjerenjima je +/- 1- 3 pogledajte

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5