Opis

Bežični inteligentno prsten za daljinsko upravljanje, kompatibilan s Bluetooth, 5,3 mini daljinskog upravljača na dohvat ruke, Magnetska punjenje, učinkovito udaljenost 10 m za mobilni telefon

Funkcija:

1. Pozivanje stranice jednom tipkom: Višenamjenski pametni prsten, koji se može okretati stranice jednom tipkom, staviti haskija na pauzu, slikati jednom tipkom, skenirati kratki video u zraku, daljinski upravlja računalima, okretati stranice stripa itd.

2. Daljinsko upravljanje i dugo čekanje: možete koristiti ovaj inteligentni daljinski upravljač za daljinsko upravljanje "Aplikacijom kamere za snimanje fotografija i videa.Efektivna udaljenost može doći do 10 metara. Ugrađena baterija može koristiti u roku od 10 sati bez punjenja, a za potpuno punjenje traje svega 1,5 sati.Osigurajte korisna metoda magnetske punjenja, samo trebate pronaći sučelje USB za punjenje.

3. Ergonomski dizajn: Fino polirano oblik glatka prsten što ga čini lakšim za nošenje.Držite oči daleko od ekrana, smanjiti umor očiju.

4. Široko područje primjene: Page turner s daljinskim upravljačem može se koristiti u slobodno vrijeme situacijama, kao što su gledanje filmova, online predavanja, govori na konferencijama, gledanje kratkih video zapisa, kuhanje, vježbe i odmor.

5. Kompatibilnost sa sustavom: Prsten daljinsko upravljanje je usklađen s osnovnim aplikacijama (kratki video kamere, romane i tako dalje), s obzirom na tržištu.To je prijenosni i jednostavno je najbolji partner za lijene ljude.Podržava većinu popularnih programa za operativne sustave i, Android i Hongmeng.Ako želite koristiti ga na IOS uređajima kao što su iPhone i iPad, molim vas, otvorite "Postavke" - "pristupačnost" - "Touch" i uključite sporednu dodirnu funkciju, kojoj se može uživati.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Boja: crna

Verzija kompatibilna s Bluetooth: 5.3

Protokol za podršku: EDR specifikacija za bluetooth + BLE

Domet prijenosa: 10 metara

Način punjenja: magnetsko apsorpciju

Kapacitet baterije: punjiva baterija kapaciteta 25 ma

Ulazna struja: dc 5v

Trajanje: 10 sati

Vrijeme punjenja: 1,5 sati

Područje primjene: Podržava većinu popularnih programa u sustavima za Apple, Android i Hongmeng OS (ako želite koristiti ga na iOS uređajima kao što su iPhone i iPad, molim vas, otvorite "Postavke" - "pristupačnost" - "Touchscreen" i uključite sporednu dodirnu lice, kako ga koristiti).

Veličina: oko 25x20x35 mm/0.98x0.78x1.37 inča

Neto težina: 6 g

Plavi svjetlosni indikator:

1. Pritisnite bilo koju tipku kako biste uključili zvono.Kada se plavi indikator brzo treperi, to ukazuje na to, da je prsten bio aktiviran;

2. Pretražite za povezivanje s Bluetooth uređajem i prestati treptati nakon povezivanja (ako prsten nije povezan u roku od 10 sekundi, plavi svjetlosni pokazivač polako treperi, a uređaj Bluetooth u to vrijeme još uvijek se može pretraživati veze).

Crvena lampica:

Priključite kabel za punjenje, isporučeni, prsten za punjenje.Tijekom punjenja prsten prelazi u stanje čekanja.Uvijek uključeno - punjenje u tijeku, off - punjenje je završeno.

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x пальчиковый daljinski upravljač

1 x Kabel za punjenje

1 x Vodič za korisnike

[relateproductdetail /]

Naši

Imao sam puno očekivanja, ali ja sam bila razočarana.
PArfait

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5