Opis

Žvakanje igračka za nicanja zubi, ne sadrži BPA, Dummy u obliku daljinskog upravljača, Mekan artefakt za Nicanja zubi, Crna za Njegu zubi novorođenčeta

Lice:

1. Visoko kvalitetni materijal: Silikon dječji gel-прорезыватель blag i izrađen od visoko-kvalitetne prehrane silikagel.Nema oštrog mirisa, ne sadrži bisfenol A, нетоксичен. Prošao laboratorijski test odobreno CPSC.

2. Upotreba: Silikon прорезыватель za zube može privući pažnju djeteta pritiskom na gumb.Veličina je vrlo pogodan za dojenčad.Konkavni obrazac za dizajn naslona može poboljšati sinteza usta, još više olakšati nelagodu zuba, a također se može koristiti kao različitih oblika s crtežom.

3. Poboljšati sposobnost prepoznavanja: Vaše dijete će dobiti cuclu u obliku daljinskog upravljača.Igračke za nicanja zubi su jarke boje, koje mogu poboljšati prepoznavanje boja dijete i kognitivne sposobnosti.Pogodno za djecu 3-6 mjeseci 6-12 mjeseci.

4. Za višekratnu upotrebu: Dječji прорезыватели mogu spriječiti djecu gristi i sisati prste.Nakon upotrebe operite igračku vodom ili ostavite da se osuši u stroju za pranje posuđa i spremite za novu uporabu.To pomaže da se osigura oralne higijene djece.

5. Najbolji poklon: Silikon прорезыватель Je popularni proizvodi za bebe, Dan zahvalnosti, Božić i bilo kojih drugih slučajeva davanja darova.To je promišljen izbor za poklon za bebe.

Specifikacija:

Porijeklo: kontinentalna Kina

Karakteristike materijala: ne sadrži bisfenol a

Imenovanje: Drugi sredstva za njegu zubi

Pakiranje: s jedne preuzimanja

Oblik: duga

Broj modela: Silikon dječji прорезыватель

Veličina proizvoda: 14,2 * 4,5 * 1 cm/5.5*1.7*0.3 u

Boja uređaja: crna

Materijal proizvoda: silikon

Применимый dob: više od 3 mjeseci

Napomena:

Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, predstavljena na slikama.Hvala!

Molim vas, neka odstupanja u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Pakiranje:

1 kom. x silikon dječji прорезыватель

1. Sva roba će biti dva puta provjereni i dobro upakiran prije slanja.Roba

će biti poslan u roku 3-7 radnih dana, nakon plaćanja vaše narudžbe kupaca.Jer imamo tisuće narudžbi svaki dan.Trebamo se dogovoriti za dostavu jedan po jedan red.Šaljemo robu od vas što je prije moguće.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu naloga.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

3. Obično dostava uputili do mjesta odredišta traje oko 20-60 radnih dana (u udaljenim područjima, to može potrajati malo više vremena).U međuvremenu, možete odabrati DHL Express, skratiti vrijeme isporuke, ako vam je hitno potrebna rezervacija.

4. Ako niste dobili narudžbu u roku od 60 radnih dana, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti problem.

1. Ako niste zadovoljni proizvodom, ako ga primite, molim vas, vratite ga u roku od 10 dana za zamjenu ili povrat novca.Molimo kontaktirajte nas prije nego što se vrati ga.

2. Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje dostave i specifičan razlog za povratak.

3. Mi ćemo povrat novca u cijelosti po primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama i dodatnu opremu koju je u paketu.

4. Ako je proizvod oštećen tijekom transporta ili ne može se koristiti u normalnom načinu rada, molimo pošaljite nam pravi fotografije proizvoda, a mi ćemo vam vratiti novac.

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Vaše zadovoljstvo je naš prioritet!

Ako ste dobili narudžbu i on će biti u dobrom stanju, bili bismo zahvalni ako bi ste ostavili pozitivan pregled s ocjenom od 5 zvjezdica u vezi transakcije.

U suprotnom, bili bismo zahvalni ako bi ste kontaktirali s nama prije nego što ostavite naši od 1 do 3 zvijezde, rado ćemo zadovoljavajuće rješenje.

Naši

OK
Jedna od omiljenih igračaka za naše mališane. Super
izgleda odlično
Hvala
Ja ne mogu to učiniti, ja ne mogu to učiniti za dijete

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5