Opis

Proces slaganja

Uobičajena pakiranje: 1 komad robe sa kartice u plastičnu vrećicu, обернутом klima-пузырчатой papirom, a zatim se smješta u air-bubbly paket za isporuku.

2. Privatna pakiranje: prihvaćen, molimo vas da kontaktirate naš servis osoblja.Hvala za individualnu ambalažu!

Plaćanje

1. www.hara.com.hr uzima sljedeće načine plaćanja:

Visa, Mastercard, QIWI, Western Union i TT (bankovni transfer)

2. također primamo PayPal. molimo vas, kontaktirajte me.

3. Zaštita kupca :

www.hara.com.hr šalje nam novac tek nakon potvrde isporuku vaše porudžbine.

Brza dostava

1-šaljemo sve naše proizvode diljem svijeta-pošte Singapura ili poštom Kina je, također, ako je potrebno, možemo ih poslati vam EMS ili DHL, ali mi naplatiti neke poštanske troškove.

Proizvod će vam biti poslan nakon potvrde o uplati na web-stranicama u roku od 24 sata. ponekad to može potrajati od 4-8 tjedana zbog stroge carinske provjere.

2. Robu šalju na adresu navedenu u vašem sustavu Paypal.Pobrinite se da je vaša adresa ispravna. ako želite promijeniti neku drugu adresu, molimo vas, pošaljite mi obavijest prije ili u trenutku obveze plaćanja.Mi nismo odgovorni za bilo kakve pogrešne ili neisporučeno adrese.

3-Vrijeme dostave

Način isporuke

Vrijeme dostave

avio-polazak Pošte Kine

15-50 radnih dana

pošta Singapura

15-60 radnih dana

ePacket (SAD)

15-30 radnih dana

EMS/DHL/FedEx/TNT

7-15 radnih dana

Povrat novca

1. Vaše mišljenje je stvarno važno za nas, molimo vas da odvojite nekoliko sekundi, ostaviti odličan savjet, ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, puno vam hvala!!

2-ako niste zadovoljni mojim roba. molimo vas, ne ostavljajte me loš savjet. molimo vas da me kontaktirate u bilo koje vrijeme. obećajem da ću riješiti bilo koji problem za vas.

Usluge nakon prodaje

1-ako imate bilo kakvih problema sa mojim proizvodom, molimo vas da me kontaktirate u bilo koje vrijeme, obećajem da ću riješiti bilo koji problem za vas

2.Nudimo vam povrat novca ili zamjenu za novi proizvod, ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom ili ako niste zadovoljni mojim roba.

3.ako je vrijeme isporuke prelazi vrijeme, ne otvarajte spor.ja mogu to riješiti za vas.A ako upućivanje kasni, ja mogu produžiti vrijeme isporuke.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5