Opis

Obavijest kupac

1. Kada ste dobili parcelu, molimo vas, provjerite ga na vrijeme.Ako želite provjeriti ispravnost rada sunčeve zidne lampe, molimo vas da to učinite na tamnom mjestu ili прикройте ploča rukama.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas za više podrške, mi smo odlučili da ih za vas u najkraćem mogućem roku.

2. Tijekom transporta može slučajno ući solarni zidni prekidač koji troši struju i to je teško naplatiti.Nakon primitka sunčeve zidne lampe, molim vas, uključite i postavite ga na sunčano mjesto na 1 dan, prije nego što instalirate i koristite zidne lampe.

3. Stavite solarni zidna lampa u mjesto, maksimalno osvijetljena sunčevom svjetlu tijekom dana.

4.As solarni panel solarno zidne lampe napravljen je od stakla, molimo vas, budite oprezni prilikom instaliranja i upotrebe.Budite oprezni da ne padne na zemlju.Staklo je krt.

5. Радарный senzor pokreta uključuje svjetlo samo pri slabom osvjetljenju okoline i otkriva tko prolazi objekt.On će se automatski isključiti svjetla kada je osvjetljenje okoline biti dovoljna.

6. Ako kupac kupi 2 ili više svjetiljki s радарным senzorom pokreta, molimo vas, imajte na umu da ako je udaljenost instalacije svake lampe prevelika, neke lampe ne će se upaliti, jer oni otkriti svjetlo i druge svjetiljke.

Tehničke karakteristike

Model proizvoda

Bambus

Svijetle boje

Bijela/toplo svjetlo

Solarni panel

Поликристаллический silicij 5,5 Na 2 W

Karakteristika baterije

Litij baterija 1800 mah

Izlazna snaga

5/7 W

Vrijeme punjenja

6 sati na suncu

Način punjenja

Solarna

Temperatura boje

6500 K/3000 DO + 1800 DO

Svjetlosni tok

180 Lumena

Prebacivanje način

Prekidač na kućištu svjetla + upravljanje rasvjetom

Način rada instalacije

Vanjski zidni držač

Funkcija

Senzor pokreta s funkcijom inteligentnog upravljanja rasvjetom.Lampa radi samo noću, kada su ljudi u radijusu od 3-6 metara od izvora svjetlosti.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5