Opis

NAZIV PROIZVODA: BoYuTe (20 kom. / lot) Roza rame sa uljanom emajlom od legure, materijali za izradu narukvice i ogrlice za djevojčice, brand nakita: BOYUTE Materijal: Metalni cink legura, boja cakline Kvaliteta: Bez olova i nikla

Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo da slobodno ostavite nam je svjedočanstvo "5 zvjezdica".Doista nam je potrebna vaša podrška! :)

Iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni s narudžbama, molimo vas da ne žurite ostaviti odgovor, ili osporiti, samo molimo da nas odmah kontaktirate kako bismo imali promjene, kako bi riješio problem zbog vas.Hvala!

1. Problem s kvalitetom

Molimo, kontaktirajte nas u roku od 7 dana nakon primitka naloga, snimite oštre fotografije za neispravni proizvod i pošaljite nam e-mail, mi ćemo organizirati povrat ili zamjenu nakon pregleda fotografija.

2. Bilo koji drugi razlog

Bilo kojeg drugog razloga, ako vam se ne sviđa proizvod ili ne želite da ga kupite, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 7 dana nakon primitka naloga, budite sigurni da je proizvod u originalnom stanju, i platiti troškove dostave samostalno.Mi ćemo povrat novca ili izrađujemo zamjenu nakon primitka vraćene robe.

❤ Dobrodošli u BoYuTe❤

Mi smo фабричным trgovinom izravne prodaje, uglavnom isporučujemo materijala za izradu nakita od цинкового legure.Kao što je ovjes, amajlije, štapići za kosu, osnova za кулонов, perle, konektori i sl. pribor za nakit od legure, tisuće materijala ručni rad za izradu nakita.

Svu robu na lageru, obično organiziramo slanje u roku od 3-5 dana nakon premazivanja i pakiranje.Molimo vas, budite sigurni u kupovinu. ^_^

Napomena

Boje i stilove naših proizvoda možete prilagoditi, ako je potrebno, kontaktirajte našu službu servis i podrška.Također primamo pojedinačni nalog, dobrodošli na izradu uzoraka!

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5