Opis

Izložba proizvoda: - Plakat je otisnut na platnu, što je jedan od najboljih materijala za prljavština buka, on je debeo, izdržljiva, vodootporna, plakat ima svijetle boje i ne blijedi.On je idealan za uređenje doma, uređenje dječje spavaće sobe, dnevnog boravka, blagovaone i tako dalje.

-Plakat dolazi bez okvira, osim ako vam je potrebna okvir, molimo vas potvrdite mi to prije naručivanja.

Napomena: Ovo je samo poster, drveni okvir u obimu, napominjemo našim klijentima o nečemu jako važnom: -zbog različitih svjetlosnih efekata, kompjuterskih monitora, mobitela boja predmeta će se malo razlikovati od prikazanih na fotografijama u našoj trgovini, hvala na razumijevanju, prilikom naručivanja, molimo vas, provjerite odgovara li veličina onome koji želite. - Način pakiranja bez okvira ili bez istezanja, kao što je prikazano na slici ispod :

Mi smo proizvođač принтов na platnu i ulje na platnu u gradu Yiwu, jiangsu Province, Kina.Naša tvornica se prostire na 3500 četvornih metara, imamo 8 kompleta digitalnih tiskarskih strojeva i 53 umjetnika.Imamo 8 godina međunarodnog poslovanja od 2008, možemo izvršiti isporuku zrakom i morem prevozi u kontejnerima.Ako planirate kupiti više, molimo, kontaktirajte nas, mi ćemo poslati naše najnovije kataloge i najbolju cijenu.

Cijela pošiljka će biti poslana sa brojem za praćenje u roku od 1-3 radna dana (kratko vrijeme obrade i besplatna dostava), ePacket i avio-polazak pošte Kine-to je naša zadana usluga, molimo kontaktirajte nas ako želite isporuku.

Napomena:

-Molim vas, pobrinite se da vaša adresa točna ili potpuna, prije nego što se objavljivati nalog;

-Očekivani datum isporuke ovisi o običajima, vrijeme i tako dalje, ponekad uzimajući upućivanje može potrajati malo više vremena, molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi produžili vijek zaštite vašeg naloga;

100% Zadovoljstvo je zajamčeno.Sve naše slike izrađene u visokoj rezoluciji, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih problema sa kvalitetom robe ne dobiti i tako dalje, povrat ili zamjena prihvatljivi.Molimo vas da ne ostavljate negativne povratne informacije, prije nego nas kontaktirate.

Molim vas, dajte povratne informacije s 5 zvijezdica, ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, vaš pozitivnu ocjenu vrlo koristan drugim kupcima i za nas.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, mi ćemo učiniti sve što je moguće riješiti problem na vrijeme kako biste bili zadovoljni.Puno vam hvala.

Naši

Budite onima koji će napraviti pregled

Ostavite svoj vlastiti savjet

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljeni.Obavezna polja označena *

1 2 3 4 5